InformatieBel: 076 514 3175

Over ons

RAADGEVERS ADVIESGROEP is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor professionals, management- en directiefuncties, dat wensen van opdrachtgevers vertaalt naar relevante functie-eisen en persoonskenmerken. Zo ontstaat het profiel waaraan kandidaten dienen te voldoen. Onze focus ligt daardoor niet bij het vinden van een kandidaat, maar op het vinden van de “beste” kandidaat. 

 

Waarom RAADGEVERS ADVIESGROEP?
Door onze ruime ervaring met selectieprocedures en het grote  inlevingsvermogen dragen wij kandidaten voor die altijd naadloos aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers. Het is een aanpak dat resulteert in een meerwaarde voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. En hierdoor hebben we al vele functies succesvol vervuld. 

Onze werkzaamheden bestaan uit de volgende disciplines:
- Werving & Selectie voor professionals en managementfuncties
- Executive Search voor directie en commissariaat functies
- Headhunting voor hoger management, directie en commissariaat functies
- Interim Management Search voor specialisten en professionals

Werkwijze voor opdrachtgevers
We zijn niet zomaar een recruitmentbureau, maar een die bedrijven en kandidaten een persoonlijke service biedt die veel verder gaat dan wat elders vaak wordt ervaren. We zijn realistisch over wat we kunnen bereiken en over tijdparameters. We gaan uitgebreid opzoek en garanderen dat we alleen kandidaten doorsturen die de juiste vaardigheden, aanleg en houding hebben die vereist zijn voor elke rol. Heb je een functie te vervullen en wil je meer informatie? Check dan onze recruitment pagina voor opdrachtgevers.

Meer weten over de diensten van RAADGEVERS ADVIESGROEP of wil je een afspraak maken met een van onze recruiters? Neem dan contact op via info@raadgevers-recruitment.nl of bel 076 514 3175. 

 

Copyright © Raadgevers Recruitment  |  Raadgevers Recruitment & Raadgevers Adviesgroep is een onderdeel van Capital Beheer BV  |  All Rights Reserved